23948sdkhjf

Randers Tegl investerer 30 mio. kroner i ny bjælkeproduktion

Teglproducenten opfører nye produktionsfaciliteter til datterselskabet Carlsberg Bjælker på Hammershøj Teglværk
Øget efterspørgsel efter bjælker og præfabrikerede teglelementer får Randers Tegl A/S til at investere 30 mio. kroner i helt nye produktionsfaciliteter til Carlsberg Bjælker, der er en del af Randers Tegl-Gruppen.

Samtidig vælger man af logistiske årsager at flytte Carlsberg Bjælker fra sin nuværende beliggenhed i Randers til Hammershøj Teglværk i Tjele ved Viborg.

”Produktion af forspændte bjælker og præfabrikerede teglelementer er en vigtig service, som fylder mere og mere i vores forretning. Carlsberg Bjælker har opbygget markedsledende ekspertise inden for dette område, og vi oplever stigende efterspørgsel fra både ind- og udland. Derfor investerer vi et større millionbeløb med henblik på at skabe de bedst tænkelige rammer for produktionen i helt nye faciliteter på Hammershøj Teglværk,” forklarer Randers Tegls adm. direktør, Thomas Piper, i en pressemeddelelse.

I forbindelse med flytningen bliver der etableret nye fælles kontorlokaler, administration, demo- og mødefaciliteter.

”Hammershøj Teglværk er vores mest avancerede værk. Her producerer vi alt fra belægning til mursten i mange varianter og formater. Samtidig fungerer værket som et fagligt mødested, der årligt tiltrækker et stort antal studerende og arkitekter, der ønsker at uddanne sig i materialet tegl”, siger Thomas Piper.

Aktiv medspiller

Randers Tegl, der i 2014 opnåede en bruttofortjeneste på 72,1 mio. kroner og et resultat før skat på 1,3 mio. kroner, har en strategi om at være en aktiv medspiller i udviklingen af det murede byggeri, og Hammershøj Teglværk skal i den forbindelse være et mødested, hvor arkitekter og bygherrer kan mødes i utraditionelle rammer.

”Ved at integrere Carlsberg Bjælker på Hammershøj Teglværk samler vi således endnu mere ekspertise under samme tag. Det betyder, at vi kan tilbyde en fleksibel 360 graders rådgivning lige fra produktion af de rå mursten til den komplekse facadekonstruktion med bærende teglelementer,” siger Thomas Piper.

Opførelsen af de nye produktionsfaciliteter begynder til sommer og skal tages i brug i foråret 2017.

Alle medarbejdere i Carlsberg Bjælker flytter med til de nye faciliteter i Hammershøj Teglværk, der efter ombygningen tæller cirka 80 ansatte.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.875