23948sdkhjf

Erfaren mand sætter sig i spidsen for digitaliseringsnetværk

Christian Lerche er tiltrådt som ny direktør for netværket Bips
Det bliver den erfarne organisationsmand Christian Lerche, som skal stå i spidsen for foreningen bips, der er Danmarks største faglige netværk for digitalisering i byggeriet.

Den 52-årige cand.merc.-uddannede Christian Lerche tiltrådte stillingen i går, og han har tidligere blandt andet været direktør for Danske Arkitektvirksomheder og for Byggematerialeindustrien i DI.

Han har siddet i bestyrelsen for en lang række af byggeriets videncentre og samarbejdsfora, blandt andet Byggecentrum, Statens Byggeforskningsinstitut og Byggeriets Evaluerings Center.

I en årrække var Christian Lerche formand for Implementeringsnetværket for Det Digitale Byggeri, hvor bips var hovedoperatør for den faglige udvikling.

Han har senest været direktør i Kongelig Dansk Yachtclub.

”Christian Lerche har en sund, markedsorienteret tilgang til samarbejdet om at digitalisere af byggesektoren, og han kender branchens mange parter og roller rigtig godt. Han har altid fokus på at arbejde for og med medlemmerne. Det er også sådan, bips fungerer”, siger formanden for bips, arkitekt Lars Coling, i en pressemeddelelse.

Favner byggeriet

Bips arbejder blandt andet for at udbrede standarder for dataudveksling mellem byggeriets parter. Senest har bips afsluttet et meget omfattende projekt for klassifikation af data i byggeprojekter, CCS.

”Bips favner hele byggesektoren og har altid taget afsæt i virksomhedernes behov og faglige styrker. Branchen har som helhed ofte lagt øre og ryg til kritik af manglende produktivitet og effektivitet. Jeg er overbevist om, at bips med sine digitale løsninger og standarder vil komme til at spille en afgørende rolle for at overvinde disse udfordringer på tværs af branchens aktører. Jeg glæder mig meget til at være med til at bane vejen for denne udvikling”, udtaler Christian Lerche i en pressemeddelelse.

Christian Lerche afløser Torben Klitgaard, som snarest tiltræder stillingen som direktør for Blox i København, der er hovedstadens nye multihus.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188