23948sdkhjf

Atkins har øjnene på norske jernbaner

Norges jernbaner udgør et vigtigt led i planerne for vækst i Atkins Danmark
Med sidste efterårs køb af den norske konsulentvirksomhed Terramar, skabte Atkins en større platform for vækst på det norske marked.

Selv om Terramar formelt blev slået sammen med Atkins Norge, så har opkøbet også givet danske Atkins nye forretningsmuligheder.

For Terramar har haft en stor og loyal kundekreds blandt store offentlige og private virksomheder som blandt andet tæller Jernbaneverket - Norges pendant til Banedanmark.

”Vi er rigtig stærke på signalsystemer til jernbaner i Atkins Danmark. Det norske system er baseret på danske standarder. De danske signalanlæg er på den måde også udviklet til Norge. Så det er grundlæggende det samme, og det norske marked er på den måde ikke så fremmed for os”, siger Eva Rindom, adm. direktør i Atkins Danmark.

Dialog med Norge

Den danske topchef understreger, at eksport til Norge udgør en vigtig del af virksomhedens strategi for vækst de kommende år.

”I forhold til at erobre nye markeder er Norge det vigtigste. Derfor skal vi arbejde på at få det til at spille godt. Norge er et marked, hvor der er rigtig mange opgaver. For nogle år siden stod det klart, at man i Norge ville komme til at mangle jernbaneingeniører. Der havde vi en dialog med dem, og de kunne godt se os som en spiller, der kunne hjælpe dem. Så vi har været i gang i Norge i flere år”, siger Eva Rindom.

Læs mere om Atkins: " Topchefen sidder blandt sine medarbejdere ".

Læs mere om Atkins: " Rådgiver vil vinde flere infrastrukturopgaver ".
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.205