23948sdkhjf

Cowi vinder rådgiveropgave for Volvo

Når Volvo bygger ny fabrik i USA, skal Cowi stå for projektplanlægningen
Den svenske bilproducent Volvo Cars har valgt rådgivervirksomheden Cowis svenske datterselskab til at stå for systemdokumentationen og den detaljerede projektplanlægning, når Volvo starter opførelsen af en ny fabrik i USA.

Cowi skal påbegynde projektplanlægningen forud for selve udbuddet af entreprenørydelser i USA og levere projektorganisation og tekniske discipliner.

Som teknisk rådgiver skal Cowi levere ydelser inden for adskillige tekniske discipliner såsom teknisk design, el, vvs, udvendige områder, risiko og sikkerhed, bæredygtighed, brand samt en fuld projektstyrings- og projektplanlægningsorganisation.

“Det er en sand fornøjelse og en stor udfordring at skulle levere systemdokumentation og første del af den detaljerede projektplanlægning til Volvo Cars, og vi ser frem til sammen med dem at lægge grundstenen til et succesfuldt projekt”, udtaler Henrik Malmberg, Market Director for Buildings hos Cowi i Sverige, i en pressemeddelelse.

Fabrikken i delstaten South Carolina skal stå færdig i 2018 og får kapacitet til produktion af op til 100.000 biler om året.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141