23948sdkhjf

Rådgiver opruster i Nordjylland

Balslev Rådgivende Ingeniører har overtaget den nordjyske ingeniørvirksomhed Lindgaard A/S
Balslev Rådgivende Ingeniører har i de senere år oplevet en kraftig vækst i antallet af opgaver fra sine kontorer i Viborg og Herning og ser nu et stigende potentiale i det nordjyske marked.

Derfor har Balslev overtaget den nordjyske ingeniørvirksomhed Lindgaard A/S og forstærker dermed sin forretning i det nord- og midtjyske område.

”Vi er rigtig glade for, at overtagelsen nu er en realitet. Vi har allerede en solid forretning i Syd- og Midtjylland, og med oprustningen i Aalborg har vi for alvor mulighed for at udnytte det store potentiale, der lige nu er i det midt- og nordjyske. Oprustningen er helt i overensstemmelse med vores strategi og er en del af den udvikling, vi for alvor har kickstartet gennem de sidste par år i Jylland”, siger Balslevs adm. direktør, Bo Memhave, i en pressemeddelelse.

Lindgaard A/S er stiftet i 1996 og har sine kompetencer inden for planlægning, projektering og styring af blandt andet bygningsopgaver og energi- og miljøtekniske anlæg i den private og offentlige sektor.

Stifter Jørgen Lindgaard skifter nu titlen som adm. direktør ud med rollen som leder af Balslevs kontor i Aalborg.

”I Lindgaard A/S har vi altid haft stor fokus på fagligheden i vores tilgang til at løse opgaver. Den opfattelse deler Balslev, og for mig personligt har det været afgørende, at både vores medarbejdere og vores kunder kan være helt trygge ved det nye setup”, siger Jørgen Lindgaard.

Balslev Rådgivende Ingeniører har godt 130 medarbejdere og har hovedkontor i Glostrup ved København og afdelinger i Odense, Viborg, Kolding, Herning, Kalundborg og nu Aalborg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.319