23948sdkhjf

Züblin-ejer samler de skandinaviske aktiviteter i Danmark

Den skandinaviske division for Strabag og Züblin samles i København. Samtidig er der ansat en ny teknisk direktør.
Fra og med d. 1. juli 2015 blev Züblin A/S del af en ny skandinavisk subdivision i Strabag-koncernen. Med den nye organisation får virksomheden en samlet, lokal ledelse med hovedkvarter i København. Det skriver Züblin i en pressemeddelelse.

Ifølge det nye ledelsesteam vil ændringerne blandt andet medføre et øget fokus på samarbejde og effektiv eksekvering på tværs af forretningsenhederne i Danmark, Sverige og Norge. I Danmark får divisionen ansvar for forretningsenhederne Building Construction og Civil Engineering. Forretningsenheden Ground Engineering vil fortsat have stærke bånd til den tyske division Spezialtiefbauf i Stuttgart.

Som en del af omstruktureringen indtræder Christian Lundhus som teknisk direktør og talsmand for virksomheden i Danmark. Han vil også indtræde i bestyrelsen for Züblin A/S.

"Christian Lundhus er et kendt ansigt i Strabag. Han har siden 2013 været teknisk direktør for Strabag Sverige AB, hvor han har været med til en større turnaround af den svenske organisation", står der i pressemeddelelsen.

Ændringer i ledelsesstrukturen
Christian Lundhus tegner ledelsen sammen med Steen Hager Nielsen, der kom til Züblin A/S i 2007, hvor han siden 2011 har været kommerciel direktør for forretningsenheden Ground Engineering.

I de seneste år har han desuden fungeret som CFO med finansielt ansvar for koncernens aktiviteter i Danmark. Steen Hager Nielsen indtræder som kommerciel direktør for den nye, skandinaviske sub-division og CFO for hele den skandinaviske division.

Udover Christian Lundhus og Steen Hager Nielsen består den danske direktion fremadrettet af Jesper Boilesen, teknisk direktør for Ground Engineering, Henrik Max Poulsen, kommerciel leder for Ground Engineering og Jens-Henrik Nicolaisen, teknisk direktør for Building Construction.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125