23948sdkhjf

Danhaus og MBM-Byg etablerer joint-ventureselskab

De to selskaber vil sikre kvalitet i montagearbejdet af husene
Et af landets største typehusfirmaer, Danhaus, har sammen med MBM-Byg netop lavet et joint venture-selskab. Det sker for at sikre høj kvalitet i montagearbejdet af husene og dermed tilfredse kunder.

”Årligt laver vi cirka 300 huse, og når vi afleverer et hus, så skal tingene bare være i orden – hver gang. I kundens øjne er et hus nemlig ikke bedre, end måden det er samlet på,” forklarer adm. direktør i Danhaus, Johannes Schmith, i en pressemeddelelse.

Det er baggrunden for, at Danhaus fra Esbjerg sammen med MBM-Byg i Tørring netop har dannet joint venture-selskabet Danhaus MBM-Byg Elementmontage.

Her er tre montagehold med seks mand klar til at dække op til 80 procent af montagearbejdet, når der opføres huse fra Danhaus i hele landet.

Resten af arbejdet går til nogle udvalgte samarbejdspartnere, som Danhaus har arbejdet sammen med i en årrække, og som leverer god og ensartet kvalitet. Det er en konstellation, der giver maksimal kvalitet og fleksibilitet.

Byggetid på fem uger

Når fundamentet er støbt til for eksempel et rækkehus fra Danhaus, så afleveres elementerne om morgenen på byggepladsen, og så skal huset gerne være lukket af inden aften. Samlet set er der en byggetid på cirka fem uger. Danhaus har gang i flere store byggerier for tiden, bl.a. opførelsen af 92 rækkehuse i Stavtrup ved Aarhus.

MBM-Byg har siden 2004 opført en række elementtræhuse og har stor erfaring med montagearbejde.

”Det nye selskab skal sikre, at montagearbejdet kører efter en snor, så kunderne oplever, at huset bare er i orden, når de overtager det. Vi har mange års erfaring og går systematisk til værks,” siger Martin B. Møller, indehaver af MBM-Byg.

300 huse i 2015

Danhaus, der producerer sine huse i Esbjerg, har netop offentliggjort regnskab for 2014, der viser et overskud efter skat på 2,465 mio. kr.

Virksomheden forventer at bygge over 300 huse i 2015 og åbner en afdeling på Sjælland i indeværende år, så virksomheden også er tæt på de sjællandske kunder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.25