23948sdkhjf

Dong finder entreprenører til gasnet

I. Anker Andersen A/S og Kemp & Lauritzen skal drifte gasnet i Syd- og Vestsjælland samt Sønderjylland
Dong Energy har afsluttet en omfattende udbudsrunde med udvælgelse af entreprenører til drift og vedligehold af selskabets gasnet i Syd- og Vestsjælland samt Sønderjylland.

Over de næste fem år forventer Dong Energy at indgå entrepriseaftaler til en samlet værdi af cirka 170 mio. kroner med entreprenørvirksomheden I. Anker Andersen A/S og teknikentreprenøren Kemp & Lauritzen A/S.

”Vi ønsker at samle vores leverandøraftaler og indgå langvarige strategiske samarbejder med nogle få, kvalificerede og motiverede partnere. Dette gælder både vores el- og gasnet, og jeg er glad for, at vi nu kan annoncere valget af vores kommende samarbejdspartner for vores gasnetaktiviteter. Jeg ser frem til at udvikle samarbejdet med de to entreprenører i de kommende år”, siger vice president i Dong Energy Anders Vikkelsø i en pressemeddelelse.

To delaftaler

Rammeaftalerne er delt i to delaftaler, hvor I. Anker Andersen A/S med Over Jerstall VVS som underleverandør skal udføre alle typer af drift og vedligeholdelsesydelser på gasdistributionsnettet i perioden.

Den anden delaftale er vundet af Kemp & Lauritzen A/S og vedrører et omfattende renoveringsprogram af Dong Energy’s Måler/Reguleringsstationer (MR-stationer).

I maj måned blev der valgt entreprenører til drift- og vedligehold af elnettet , og det blev vundet af Eltel Networks, teknikentreprenøren Bravida Danmark, entreprenørselskabet MT Højgaard samt Kemp & Lauritzen
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141