23948sdkhjf

Pensionsselskab investerer 225 mio. kroner på Vejles havnefront

PensionDanmark opfører godt 100 boliger i to tårne på Vejle Havn
PensionDanmark skal i de kommende år bygge 96 boliger på Vejle Havn, efter der er indgået aftale mellem PensionDanmark og Vejle Kommune om køb af en byggegrund ved havnefronten i Vejle.

Her skal PensionDanmark over de næste år opføre to tårne med 96 boliger på i alt godt 10.700 kvm. Der er forventet byggestart i starten af 2016, og PensionDanmarks samlede investering - grundkøb og byggepris - er på godt 225 mio. kroner

På nabogrunden til det nye boligbyggeri ligger boligområdet Kanalfronten, som PensionDanmark tidligere har opført. Kanalfronten blev sidste sommer solgt til ejendomsforvalteren NREP som led i salget af PensionDanmarks samlede boligportefølje.

”Vi er glade for igen at få mulighed for at bygge attraktive boliger på Vejle Havn. Beliggenheden ved havnefronten er helt unik med flotte omgivelser og masser af liv. Samtidig er Vejle et område med kraftig befolkningsvækst. Derfor forventer vi, at der som med Kanalfronten vil være god efterspørgsel efter vores boliger”, siger PensionDanmarks adm. direktør, Torben Möger Pedersen, i en pressemeddelelse.

Arkitema Architects er arkitekt på byggeriet, hvor der er forventet indflytning i midten af 2017 og starten af 2018.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11