23948sdkhjf

Betonproducent får ny topchef

Unicons adm. direktør rykker til elinstallationsvirksomheden El:Con og erstattes af finansdirektør fra Unicons italienske ejere.
Der var skiftedag i går hos landets største producent af fabriksbeton, Unicon A/S, i Aalborg.

Virksomhedens adm. direktør, Jesper Knudsen, er blevet ansat som ny adm. direktør for den landsdækkende elinstallationsvirksomhed El:Con, som er en del af den østjyske energikoncern NRGi.

Og Unicon har ikke kigget langt efter en ny adm. direktør. Det bliver Søren Holm Christensen, som i dag er nordisk finansdirektør hos Unicons ejer, italienske Cementir Holding. Han bliver dermed direktør for Unicons 370 medarbejdere og 38 fabrikker i Danmark.

Den 36-årige Søren Holm Christensen har været ansat i Cementir-koncernen siden 2006 og har gennem de senere år spillet en central rolle i at udvikle den samlede forretning i Cementirs nordiske og baltiske region, som udover Unicon i Danmark også omfatter Unicon i Norge, cementvirksomheden Aalborg Portland samt grusgravene Kudsk & Dahl. Senest som programchef for 2020-strategien for den nordiske og baltiske region.

”Jeg er blevet givet en fantastisk mulighed for at komme endnu tættere på en meget veldrevet forretning med voksende potentiale og dedikerede medarbejdere. Foran os ligger spændende projekter med kunden i fokus. Beton er et enestående, bæredygtigt byggemateriale. Det glæder jeg mig til at arbejde indgående med”, siger Søren Holm Christensen, der er uddannet cand.merc. fra Aalborg Universitet og Handelshøjskolen i Aarhus.

I spidsen for 700 ansatte

Søren Holm Christensen tager officielt over som Unicons adm. direktør den 1. september, når Jesper Knudsen rykker til El:Con, der har hovedsæde i Aarhus.

Her kommer den 44-årige Jesper Knudsen til at stå i spidsen for godt 700 ansatte fordelt på en række serviceafdelinger over hele landet.

”Jesper Knudsen har den rette ballast og profil til at stå i spidsen for at udvikle El:Cons forretninger yderligere og fortsat sikre en stærk markedsposition, der understøtter koncernens 2020-koncernstrategi om at gøre NRGi til det mest lønsomme energiselskab i Danmark”, fortæller El:Cons bestyrelsesformand, Søren Sørensen.

Jesper Knudsen ser også frem til sin nye rolle som direktør i El:Con.

”El:Con er en spændende og ambitiøs virksomhed med fokus på at blive branchens bedste leverandør af eltekniske løsninger, og samtidig er den en del af en stærk koncern, som jeg glæder mig til at blive en del af”, siger Jesper Knudsen i en pressemeddelelse.

Jesper Knudsen har en diplomuddannelse og merkonom i ledelse, og har en teknisk uddannelse som maskintekniker samt en række efteruddannelseskurser i ledelse og forretningsudvikling. Han har ni år hos Unicon A/S, blandt andet som regionsdirektør og tidligere været fabrikschef hos den internationale industrivirksomhed ABB A/S.

Derudover har Jesper Knudsen været formand for for Dansk Beton og formand for Dansk Fabriksbetonforening.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157