23948sdkhjf

HSHansen sammenlægger produktionen

Lukningsentreprenøren flytter al produktion fra Esbjerg til Lem og samler administrationen i Esbjerg
Lukningsentreprenøren HSHansen sammenlægger sine produktionsenheder, og flytter afdelingen i Esbjerg til Lem. Dette medfører, at medarbejdere fra produktionen i Esbjerg tilbydes at flytte med til Lem, hvor den fremtidige produktion koncentreres.

HSHansen fortsætter dog sin vækststrategi, hvilket betyder at Esbjerg fastholdes som afdeling for salg, teknik, projektstyring, service og montage.

”Vi ser positivt på fremtiden, med en historisk høj ordrebeholdning og en god pipeline. Vi forventer på den baggrund at den totale produktionsværdi i Danmark vil stige. Vi er dog nødt til at styrke vor konkurrenceevne, og ved at samle produktionen i Danmark vil vi opnå en række fordele i vore forretningsgange, hvilket vil medføre øget konkurrenceevne”, siger Simon Smidt Kristensen, der er direktør i HSHansen.

Positiv udvikling

HSHansen er i en positiv udvikling med stigende aktivitet og forventer et resultat, som er markant bedre end budget og forrige regnskabsår.

Samtidig har lukningsentreprenøren den største ordrebeholdning til dato og har igennem 2014 vundet flere store facadeentrepriser

Aktuelt produceres der til Niels Bohr Bygningen i København, der med en ordreværdi på 200 mio. kroner er den største ordre i HSHansens historie. Samtidig forberedes produktionen af en tilsvarende størrelse entreprise til det nye Rigshospital i København.
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094