23948sdkhjf

Skou Gruppen vinder skoleudvidelse

Dragør Skole Nord skal udvides for i alt 12 mio. kroner
Det bliver Skou Gruppen, der skal varetage udvidelsen af Dragør Skole Nord.

Det skrev Dragør Kommunes borgmester, Eik Dahl Bidstrup (V), og Skou Gruppens adm. direktør, Martin Skou Heidemann, under på den 17. juni.

Martin Skou Heidemann ser frem til at udføre projektet til samlet 12 mio. kroner for Dragør Kommuner.

”Vi er glade for, at vi har vundet totalentreprisen. Dragør Kommune er en af de syv kommuner, Skou Gruppen har en serviceaftale med, og derfor glæder vi os til at vise kommunen, at vi også er dygtige til store projekter og ikke bare dag til dag opgaver”, siger Martin Skou Heidemann i en pressemeddelelse.

Planlægning er i gang

Skolen skal udvides fra to et halvt til tre spor per klassetrin. Projektet forventes færdigt til skolestart 2016, og udvidelsen vil give plads til cirka 900 børn på Dragør Skole Nord i den københavnske forstadskommune.

Lige efter underskrifterne blev sat, startede Skou Gruppen planlægningen af byggeriet, så udvidelsen af skolen kan være så langt fremme som muligt, inden vinteren kommer.

En af de første opgaver i projektet bliver at tegne udvidelsen af skolen. Derfor har Skou Gruppen entreret med den mangeårige samarbejdspartner KHS Arkitekter.

Aftalen er den seneste i en række af skolerenoveringer, som Skou Gruppen har udført.

Nogle af de seneste er Bistrup Skole for Rudersdal Kommune og Torstorp Skole for Høje Taastrup Kommune.

Derfor har Skou Gruppen også stor erfaring med de særlige sikkerhedsforanstaltninger, der kræves på en skole, som skal være i brug under byggeriet.

brahe
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.782