23948sdkhjf

Mascot påbegynder domicilbyggeri

Producenten af arbejdstøj har valgt MJT som bygherrerådgiver på det 30.000 kvm store byggeri ved Silkeborg
Mere end 30.000 kvm nyt byggeri skal etableres vest for Silkeborg, når den danske producent af arbejdstøj Mascot går i gang med at bygge nyt domicil i efteråret.

Byggeriet vil blive udbudt i fag- og storentrepriser og til at stå for udbud og byggeledelse har Mascot indgået et samarbejde med MJT Bygherrerådgivning. Det bliver således MJT, der skal stå for den overordnede styringsrolle på byggeriet.

”Vi glæder os meget over, at de grundlæggende aftaler på byggeriet nu er i hus, så vi kan komme i gang”, siger adm. direktør for Mascot, Michael Grosbøl, der ikke lægger skjul på, at han glæder sig meget til at samle de seks nuværende Silkeborg-adresser i det nye domicil, som forventes at være klar til indflytning i 2017.

Hos MJT er begejstringen også stor.

”Det bliver et fantastisk byggeri, og vi glæder os meget til at komme i gang. Det bliver et af de mest markante byggerier, vi har været involveret i”, fortæller direktør hos MJT, Henning Moeskjær.

Længe undervejs

Det kommende byggeri har været på tegnebrættet længe, men Mascot satte byggeriet på standby under den finansielle krise, hvor man i stedet valgte at udvikle øvrige områder af forretningen. Eksempelvis med etablering og bygning af nye produktionsfaciliteter i det asiatiske land Laos, der blev indviet i 2013.

Domicilet er tegnet af arkitektfirmaet CF Møller og projekteret i samarbejde med ingeniørfirmaet Midtconsult.

Nybyggeriet bliver et ganske markant byggeri ved motorvejen mellem Silkeborg og Herning, netop hvor den krydser hovedvej 13 mellem Vejle og Viborg.

Det kommer til at ligge på en 440.000 kvm stor naturgrund og sammenfletter cirka 10.000 kvm administration og godt 20.000 kvm automatiseret højlager og logistik- og servicefaciliteter.

Atrium samler faciliteter

Alle faciliteter samler sig omkring et atrium, der skærer sig ned igennem bygningen og skaber en fælles platform for de interne arbejdsgange mellem virksomhedens afdelinger.

”Bygningen er designet og indrettet, så den styrker og støtter vores naturlige arbejdsprocesser. Det bliver en kæmpe forbedring i forhold til i dag, hvor vi har til huse på flere forskellige adresser som følge af knopskydningen efter mange år med vækst. Der er arbejdet meget med ergonomi, lys og lyd, så det bliver en fantastisk bygning at opholde sig i”, siger Michael Grosbøl.

Domicilet får også kantine med udsigt over den jyske højderyg fra cirka 22 meters højde samt et fitnesscenter.

brahe
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.281