23948sdkhjf

Ny alliance skal samle styringen af Bygningsstyrelsens kvadratmeter

Aftale om it-understøttet styring af Bygningsstyrelsens fire mio. kvm er på plads
Bygningsstyrelsen har indgået et projektsamarbejde med den danske it-koncern KMD om it-understøttet styring af styrelsens mere end fire mio. kvm.

Samarbejdet bygger på den strategiske alliance, som KMD indgik tidligere på året med Manhattan Software Group om at tilpasse deres integreret Facility Management software til danske forhold.

Den danske udgave af systemet har fået navnet KMD Atrium og samler discipliner som Facility Management, Space Management, energistyring og finansiel styring af ejendomsporteføljer, og hos Bygningsstyrelsen ser man frem til at afprøve systemet og vurdere i hvor høj grad, det er det, de har behov for for at effektivisere og optimere styringen af deres samlede ejendomsportefølje.

”Vi vil altid gerne gøre tingene bedre og mere effektivt og generelt se på, hvordan vi løfter hele styringen”, siger it-chef i Bygningsstyrelsen, Kent Therkildsen til Licitationen - Byggeriets Dagblad.

Samarbejde kan forlænges

Han fremhæver, at KMD er valgt til efter teknisk dialog med en række aktører på Facility Management-markedet, og hos KMD er man glade for samarbejdet.

”At Bygningsstyrelsen, der er en af Danmarks største inden for styring af ejendomme, vælger at indgå et samarbejde med os, ser vi som et rigtigt stærkt pejlemærke i forhold til potentialet i Danmark. Facility Management er i dag meget mere end blot at vedligeholde ejendomme. Vores estimat er, at man ved at arbejde med området på strategisk niveau kan opnå effektiviseringer på mellem 10 og 20 procent på ressourceforbruget”, siger områdedirektør i KMD, Marius Rasmussen i en pressemeddelelse.

Aftalen med Bygningsstyrelsen gælder i første omgang et år med mulighed for forlængelse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125