23948sdkhjf

Kommune undersøger tilfredshed

Der er vækst i København, og det kan mærkes på antallet af ansøgninger om byggetilladelser. For at følge med har Teknik- og Miljøforvaltningen sat ind med nyansættelser og opkvalificering af medarbejdere, og nu følges indsatsen op med en kundetilfredshedsundersøgelse, som bliver sendt ud til 3.500 byggesagskunder, der har været i kontakt med forvaltningen i år.

”Vi gennemfører undersøgelsen, fordi vi gerne vil vide, hvordan kunderne oplever byggesagsbehandlingen i forvaltningen i forhold til det, vi ønsker at levere til borgerne og de erhvervsdrivende. Vi vil gerne have afdækket, om der er steder, hvor vi bør forbedre os eller kan gøre tingene smartere”, siger Lis Napstjert, centerchef i Teknik- og Miljøforvaltningens Center for Bygninger i en pressemeddelelse.

Kundetilfredshedsundersøgelsen, der bliver gennemført af Epinion, starter den 12. juni, kører hen over sommeren og forventes afsluttet sidst i august. Herefter vil det blive besluttet, hvilke initiativer der skal sættes i gang som følge af resultaterne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094