23948sdkhjf

Byggeri på Islands Brygges sidste grund

120 ejerboliger er nu på vej ved den sidste ledige byggegrund på Islands Brygge i hovedstaden. Byggeriet, der er tegnet af Henning Larsens Architects, er et led i nye ejendomsinvesteringer fra PensionDanmark for to mia. kroner
PensionDanmark går nu i gang med opførelsen af 120 boliger på Islands Brygge i København.

Ejerboligerne er tegnet af Henning Larsen Architects og vil skyde op på den sidste ledige byggegrund på Bryggen.

I denne måned sætter PensionDanmark gang i byggeriet, der forventes at stå færdige i første kvartal af 2017.

Boligerne er første del af det kommende boligområde ”HavneBryggen”, som er PensionDanmarks 55.000 kvm store boligbyggeri på Islands Brygge, hvor der i de kommende år skal opføres i alt 500-600 boliger fordelt på fem felter.

Attraktiv beliggehed

PensionDanmarks samlede investering er på 1,6 mia. kroner.

”Dette byggeri ligger et helt særligt sted i København. Der er en fantastisk direkte kontakt til havnen, og det er tæt på den grønne natur på Fælleden. Arkitekturen tager afsæt i disse kvaliteter og bruger dem til at give nybyggeriet en attraktiv identitet, der inddrager og skaber nærhed til naturen”, siger adm. direktør Mette Kynne Frandsen fra Henning Larsen Architects.

PensionDanmark har investeringer i danske ejendomme for i alt godt 11 mia. kr. Der planlægges nye investeringer i danske ejendomme for omkring to mia. kroner årligt.

Forventer efterspørgsel

”Vi er glade for nu at kunne gå i gang med byggeriet. Med Henning Larsen Architects som arkitekt bliver der tale om særdeles attraktive boliger, hvor beliggenheden tæt på vand, natur og by samtidig er helt i top. Derfor forventer vi også en god efterspørgsel efter boligerne og dermed et fornuftigt afkast til medlemmerne”, siger adm. direktør Torben Möger Pedersen, direktør i PensionDanmark.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14