23948sdkhjf

Kemp & Lauritzen styrker sig i Østjylland

Landets største teknikentreprenør overtager Byens Blik & VVS Randers
Kemp & Lauritzen, som er landets største teknikentreprenør, får nu en ny platform i det østjyske område med overtagelsen af Byens Blik & Rør VVS Randers.

Edvard Bjørn, der har ejet, drevet og udviklet Byens Blik & VVS Randers igennem 21 år, har ønsket at overdrage sine aktiviteter til en virksomhed, som kan tilføre virksomheden yderligere ressourcer til den fremtidige vækst og udvikling.

Derfor overdrager han med virkning fra 1. juni samtlige medarbejdere, aktiviteter og aktiver i Byens Blik & VVS Randers til Kemp & Lauritzen. Dermed får landets største teknikentreprenør nu for første gang en stærk platform i Randers og ser store muligheder for at vokse yderligere i Kronjylland herfra.

”Vi var kommet til et punkt, hvor der skulle tilføjes nye ressourcer og kompetencer, hvis vi skulle udvikle virksomheden yderligere. Jeg ser Kemp & Lauritzen som en god, stærk ejer og glæder mig til det nye samarbejde, som jeg er sikker på vil være til gavn for både kunder og medarbejdere i Byens Blik og VVS Randers,” udtaler Edvard Bjørn, der fortsætter som afdelingschef og indgår i ledergruppen i Kemp & Lauritzens midtjyske region.

Bred portefølje

Alle medarbejdere fortsætter og kunderne bliver fortsat betjent som hidtil. Aktiviteterne vil også fremover have udgangspunkt fra Alsikevej 4C i Randers.

”Vi har fået et rigtig godt indtryk af Byens Blik & VVS Randers samt af Edvard Bjørn og hans team af dygtige og serviceorienterede medarbejdere. Vi anser kombinationen af virksomhedens lokale styrker med Kemp & Lauritzens landsdækkende og regionale position samt brede portefølje af services indenfor el, vvs, ventilation, tekniske entreprise og en lang række specialområder som optimal,” siger direktør Ole Arenfeldt Jensen, direktør i Kemp & Lauritzen i en pressemeddelelse.

Han ser samtidig overtagelsen af aktiviteterne som et vigtigt element i Kemp & Lauritzens vækstambitioner i Midtjylland.

Kemp & Lauritzen omsætter i dag for mere end to mia. kroner og beskæftiger godt 2000 medarbejdere fordelt på 30 afdelinger, heraf to i Sverige.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14