23948sdkhjf

A. Enggaard bygger nyt domicil for Aarsleff

Per Aarsleff A/S opfører 12.000 kvm, der samler alle Aarhus-aktiviteterne i Aarhus Syd
Ved udgangen af 2016 flytter landets største entreprenørvirksomhed Per Aarsleff A/S sit hovedsæde fra Lokesvej i Åbyhøj til Hasselager Allé i Aarhus Syd.

Dermed får den store entreprenørkoncern mulighed for at samle afdelinger og stabsfunktioner i Aarhus i ét nyt 12.000 kvm stort domicil i Aarhus Syd. Det er A. Enggaard, der skal bygge domicilet for Aarsleff, og arkitekten er Arkitema, skriver Building Supply.

”Vi er meget glade for, at det lykkedes at finde en meget attraktiv placering til et nyt hovedsæde i Aarhus Syd. For os har det ikke mindst været afgørende, at placeringen er forholdsvis tæt på Aarhus C, giver nærhed til vores øvrige aktiviteter i Aarhus, til motorvejen og den kommende letbane”, siger Aarsleffs adm. direktør, Ebbe Malte Iversen, til Building Supply.

Der er første spadestik på byggeriet i denne måned, hvor Bascon er bygherrerådgiver.

Flere naboer

Aarsleff har altid haft til huse i Aarhus. Siden grundlæggelsen i 1947 som enkeltmandsvirksomhed er entreprenørvirksomheden i dag vokset til at være en internationalt positioneret entreprenør-koncern, der beskæftiger over 4.500 medarbejder verden over, heraf omtrent 400 i Aarhus.

Skandinavisk Tobaks Kompagnis tidligere bygninger på Søren Nymarks Vej har også fået nyt liv med it-virksomheden Novicells indflytning, og en række andre små og mellemstore virksomheder har ligeledes placeret sig i Sydbyen inden for den seneste tid.

I forvejen er Aarhus Syd hjemsted for en række markante virksomheder som eksempelvis Arla Foods, Stark, Stibo, Ebay, TDC, Johnson Controls, Systemair, Fujitsu, Danfoss m.fl. og nu altså også snart hovedsæde for Per Aarsleff A/S.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125