23948sdkhjf

Maskinleverandørerne sprudler forud for E&H ’15

Fagmessen Entreprenør & Håndværk ’15 viser fra i dag maskinerne frem i deres rette element i Herning
Ordrebøgerne er pæne, og det skyldes ikke mindst de store projekter med metro, jernbaner, motorveje og de store sygehusbyggerier.

Derfor er der flere steder i ikke mindst anlægs- og udlejningsbranchen stor optimisme forud for landets største arbejdende fagmesse for bygge- og anlægsbranchen, Entreprenør & Håndværk ’15, der åbner i dag i Herning.

”Investeringslysten er god hos entreprenører og hos udlejere af maskinel til entreprenør- og anlægsbranchen”, siger formanden for brancheorganisationen Maskinleverandørernes entreprenør-sektion, direktør Hans Holm, Johs. Møllers Maskiner A/S.

Hans Holm håber, at optimismen vil blive afspejlet på E&H ’15, som Maskinleverandørerne i samarbejde med MCH afholder fra i dag og frem til lørdag.

”Der er et stort behov i branchen for nye maskiner, efter at det i nogle år har været småt med investeringerne. Vi ser især interesse for maskiner til de store anlægsopgaver til brug ved jordflytning og fundering, men også for de mere specielle maskiner og udstyr til brug ved renovering og byggeri af jernbaner”, siger Hans Holm.

Han glæder sig samtidig over, at udlejning af kraner og andet løfteudstyr til byggeriet også står stærkt i øjeblikket, og det smitter af på maskinleverandørernes salg.

Hans Holm beklager dog, at det manglende landbrugs- og erhvervsbyggeri samt private boligbyggeri uden for de største bycentre ligger meget stille.

”Derfor oplever vi en geografisk meget skæv markedssituation, hvor de mindre entreprenører uden for de store byer ikke oplever samme fremgang som andre”, pointerer Hans Holm.

brahe

E&H ‘15
E&H ’15 er Danmarks største arbejdende fagmesse for bygge- og anlægsbranchen. Maskinerne vises frem i deres rette element på MCH Outdoor Arena, som er et stort udendørs areal ved MCH Messecenter Herning.
Blandt de omkring 120 udstillere på messen findes desuden knusere, kraner, byggepladsindretning, vejmateriel, håndværktøj, laserudstyr og meget mere.
Der er mulighed for at prøvekøre maskinerne, da halvdelen af udstillerne er placeret på et område, hvor maskinerne kan testes.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.265