23948sdkhjf

Eurodanhuse køber grunde i ny bydel

Typehusfirmaet har sikret sig et delområde i IrmaByen i Rødovre og opfører 29 nye familieboliger
Typehusfirmaet Eurodan-huse har købt tre delområder i den kommende bydel IrmaByen i Rødovre Kommune ved København og vil opføre 29 nye familieboliger med en samlet projektværdi på godt 120 mio. kroner.

Grundene sættes efter planen til salg i august som et samlet projekt inklusiv et nyt eurodan-hus til familier, der vil opføre deres eget hus i området.

På de 29 grunde bliver der mulighed for at vælge mellem forskellige boligtyper. Der skal opføres 23 parcelhuse og seks rækkehuse.

Husene bliver den nye bydels eneste parcelhuse.

”Alle ved, det er uhyre svært at finde en attraktiv byggegrund i Storkøbenhavn. Her kan vi opfylde 29 familiers drøm om et nyt hus blot otte km fra Rådhuspladsen, i et område med lys og luft og i en velfungerende kommune med gode indkøbsmuligheder og alle andre rammer på plads”, siger Eurodan-huses adm. direktør, Thomas Dahl

Bydel med 1.000 boliger

Salget går formentlig i gang i august, men inden da skal lokalplanen for området gøres færdig. Når den er vedtaget, kan grundene udbydes og de første huse kan efter planen være klar til indflytning om et års tid.

Delområderne er købt af ELF Development, der udvikler den helt nye bydel i Rødovre Kommune, hvor der over de næste fem-syv år skal opføres omkring 1.000 nye boliger.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11