23948sdkhjf

NCC sælger millionejendom til pensionsselskab

NCC har solgt Zenit Company House 2 i Aarhus til PKA Pension for 118 mio. kroner
118 mio. kroner. Sådan lyder prisen på et miljøcertificeret kontorprojekt i Aarhus, som NCC har solgt til pensionsselskabet PKA.

”Zenit Company House er en velbeliggende, miljøvenlig og fleksibel ejendom. Det stemmer fint overens med de kriterier, vi lægger til grund for investering i fast ejendom, og som skal bidrage til et godt og stabilt afkast til vores medlemmer”, siger Nikolaj Stampe, ejendomschef i PKA i en pressemeddelelse og fortsætter:

”Vi har tidligere investeret i Company Houses i både Flintholm og Vallensbæk. Erfaringerne herfra er, at konceptet fungerer godt”.

73 procent udlejet

Den aktuelle etape af Zenit Company House er på nuværende tidspunkt 73 procent udlejet til EnviDan A/S, CompuGroup Medical Denmark A/S og NCC Construction A/S.

NCC Property Development, der har ansvaret for udlejningen af det resterende areal, er optimistisk i forhold til interessen.

”Trenden på kontormarkedet har længe gået i retning af at dele faciliteter med andre lejere og dermed opnå flere og bedre faciliteter end i et konventionelt kontorhus til samme leje. Samtidig er efterspørgslen efter miljørigtige kontorer med godt indeklima også stigende. Begge dele passer perfekt i Zenit Company House”, siger Marius Møller, adm. direktør i NCC Property Development.

PKA overtog ejendommen den 1. april i år.

jsk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094