23948sdkhjf

Hillerød udpeger vindere til ny idrætshal

Dansk Halbyggeri skal opføre ny hal i Hillerød Kommune
Dansk Halbyggeri A/S har sammen med GPP Arkitekter A/S og Dines Jørgensen & Co A/S vundet totalentreprisekonkurrencen om at opføre et nyt halbyggeri ved Brødeskov Idrætsanlæg i Hillerød Kommune.

Det er anden gang, at Dansk Halbyggeri vinder en totalentreprisekonkurrence i Hillerød Kommune. Her stod de i 2014 også bag opførelsen af en ny idrætshal ved Sophienborgskolen i samarbejde med københavnske BBP Arkitekter.

”I Hillerød Kommune har vi været meget tilfredse med det tidligere projekt ved Sophienborgskolen. Med Brødeskov Idrætshal, der blev udbudt i en indbudt totalentreprisekonkurrence i omvendt licitation, leverede Dansk Halbyggeri endnu engang et overbevisende projekt af høj kvalitet, der opfylder tekniske og funktionelle krav med et stort plus”, fortæller arkitekt MAA, Jan Ulrich Brandt, bygherrerådgiver og projektleder hos Hillerød Kommune i en pressemeddelelse.

Den nye hal opfylder et længe ventet ønske i Brødeskov, hvor idrætsanlægget danner de fysiske rammer om en række af byens idrætsforeninger og idrætsundervisningen i Hanebjerg Skole, afd. Brødeskov.

En brugergruppe med repræsentanter fra kommunen, foreningerne og skolen har således også været med til at opstille udbuddet og udvælge vinderen.

Brødeskov Idrætshal forventes at stå klar til indvielse lige før sommerferien i 2016.

brahe
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141