23948sdkhjf

Microshade udvider med kontor i Norge

Producenten af solafkærmning har vundet sit første projekt i Norge
Den danske producent af solafskærmning, Microshade, oplever en kraftigt stigende interesse på det norske marked og har derfor med virkning fra den 1. april åbnet eget kontor i Norge.

Microshade har vundet det første større projekt i Norge, renoveringen af Sjøfartsbygningen i Kongensgata i Oslo. Samtidig er 20 andre projekter i projekteringsfasen, flere af dem på over 20.000 kvm.

Til at lede den norske vækst har Microshade fundet en erfaren branchemand, Jørgen Gilberg, der er ansat som country manager. Han har i 10 år været leder af applikationer og udvikling hos Norsk Byggtjeneste.

”Microshade er den eneste passive løsning, der opfylder de strikse, norske Tek10 krav til solafskærmning og energiforbrug, og derfor har jeg store forventninger til, at vi hurtigt kan vokse her i Norge”, siger Jørgen Gilberg for Microshade.

Han pointerer, at nordmændene lægger vægt på arkitektur med meget glas, da de gerne vil have sollys ind i bygningerne.

”Her er teknologien langt mere effektiv end konkurrende løsninger. Ydermere har vi et meget hårdt klima med sne og frost, og mange bygninger ligger ned til vandet. Det betyder, at det er meget dyrt og drifttungt at bruge ekstern solafskærmning, som er den eneste reelle konkurrent til Microshade”, siger Jørgen Gilberg.

Microshades påvirkning på energi og lys er desuden i en fordel i forhold til miljøcertificeringen Breeam, der vinder mere og mere frem i Norge. brahe
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125