23948sdkhjf

Geopartner bliver landsdækkende

Landinspektørfirmaet har købt det københavnske landinspektørfirma Anton Jensen Landinspektører og er nu repræsenteret over hele landet
Landinspektørfirmaet Geopartner etablerer sig nu i København for at følge med de mange landinspektøropgaver, som de mange by- og boligudviklingsprojekter medfører.

Indtoget i København sker med overtagelsen det københavnske landinspektørfirma Anton Jensen Landinspektører med virkning fra i dag. Dermed bliver det nu tidligere jysk-fynske landinspektørfirma Geopartner, der er et af Danmarks største landinspektørfirmaer, landsdækkende.

"Anton Jensen Landinspektører er en virkelig interessant tilføjelse til Geopartner og et kompetence- og kulturmæssigt perfekt match. Den viden og kulturelle indsigt københavnerfirmaet har, er præcis det, vi har brug for til at understøtte den tilgang af opgaver, vi oplever i København", siger Henrik Ibsen, der er adm. direktør i Geopartner Landinspektører A/S i en pressemeddelelse.

Geopartner har siden en større fusion med Hvenegaard Landinspektører i august 2014 søgt en forretningspartner på Sjælland for at efterleve strategien om at dække geografisk og fagligt bredt.

Efter opkøbet beskæftiger Geopartner cirka 155 medarbejdere fordelt på 21 kontorer landet over.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125