23948sdkhjf

Envidan indgår partnerskab med Aarhus

Rådgivningsvirksomheden skal udvikle bæredygtige løsninger sammen med Aarhus Kommune
Aarhus Kommune har indgået en særlig klimapartnerskabsaftale med rådgivningsvirksomheden Envidan, der har speciale i vand-, spildevands- og energiløsninger.

Klimapartnerskabsaftaler er en central del af Aarhus Kommunes arbejde for at nå byrådets ambitioner for klimaområdet, hvor kommunen gennem stærke partnerskaber med virksomheder og uddannelsesinstitutioner udvikler løsninger, der er behov for, hvis Aarhus skal være en bæredygtig by.

Rådgivningsvirksomheden EnviDan har specialiseret sig i spildevandsløsninger, og tilbyder også rådgivning inden for både rent vand, biogas og fjernvarme og de kompetencer bliver nu bragt i spil i Aarhus Kommunes klimapartnerskaber.

”En central del i Aarhus Kommunes klimaindsats er at tilpasse byen til de stigende vandmængder. Det gør vi blandt andet ved at lave projekter, der afhjælper konkrete udfordringer og som afprøver nye løsninger. Det er min forventning, at det kommende samarbejde kan bidrage til den proces,” siger Kristian Würtz (S), der er rådmand for teknik og miljø i Aarhus Kommune

En løftestang

For Envidan giver det god mening at indgå i Aarhus Kommunes klimapartnerskab.

Virksomheden har stor fokus på innovation, og ser samspillet mellem kommuner, forsyninger og private aktører som primær løftestang for den teknologiske udvikling, der er nødvendig, hvis den danske vandsektor skal leve op til fremtidens krav på klimaområdet.

”Aarhus Kommune har vist, at den er klar til at gå forrest, når det handler om at klimavenlige løsninger. Det vil vi gerne være en del af, og vi tror på, at vi har meget at bidrage med i klimapartnerskabet”, siger adm. direktør Morten Fjerbæk fra Envidan i en pressemeddelelse.

EnviDan er også involveret i det store vandprojekt i Risvangen i det nordlige Aarhus, og skal endvidere være totalleverandør af det nye energiproducerende Egå Renseanlæg.

brahe
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109