23948sdkhjf

Byggenyt

region midtjylland

Aarhus: Det nye bykvarter Frederiks Plads bag Bruuns Galleri og Jægergården i Aarhus er kommet et stort skridt videre, skriver Aarhus Stiftstidende.

Kommunen har godkendt lokalplanen for området. Planen omfatter blandt andet to huse på 14 og 19 etager i enden hen mod Værkmestergade og lige overfor det 25 etager høje hus, der er ved at blive bygget der. Mod Jægersgårdsgade er det planen at bygge i seks til svv etager

TØRRING: Teknik- og Miljøudvalget i Hedensted Kommune har sagt god for at udarbejde en lokalplan, der skal gøre det muligt bygge ungdomsboliger på Aagade 20 i Tørring.

RUM arkitekter har på vegne af Østjysk Boligselskab anmodet Hedensted Kommune om en principiel godkendelse af, at der udarbejdes en lokalplan for det på kortet markerede område ved Aagade 20 i Tørring.

Lokalplanen skal gøre det muligt at opføre 15 ungdomsboliger i tæt/lav boligbebyggelse.

region syddanmark

assens: Et nyt lokalplanforslag for campingområdet i Assens vil give Assens by et helt nyt og unikt look i den del af byen, skriver Fyens Stiftstidende.

Området er delt op i ni delområder, som adskiller sig enten til primært camping, liberalt erhverv eller bådoplag.

Det giver mulighed for at bygge et badeland, butikker, legeland, en kiosk og enten et spritnyt hotel eller hotelhytter på 100 kvm. Men også mindre hytter.

Selve hotellet, hvis det bliver en realitet får op til 150 værelser og må opføres i en højde af 15 meter.

I dag er der otte campinghytter i området, men forslaget rummer mulighed for, at der kan bygges 60 hytter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142