23948sdkhjf

Anlægsnyt

REGION MIDTJYLLAND

AKTIVITET - HOLSTEBRO: Teknisk Udvalg i Holstebro Kommune skal på sit møde den 4. marts tage stilling til en anlægsbevilling til etablering af Teen Town faciliteter i Vinderup.

Teen Town projektet i Vinderup er et resultat af et samarbejde mellem byens unge og BSAA-arkitekter. Teen Town Vinderup har udarbejdet et forslag til fysiske anlæg - tre mobile enheder, som imødekommer en række af de ønsker, der er fremkommet i samarbejdet.

Teen Town Vinderup bliver fysisk placeret som en integreret del af bymidteprojektet "Vinderup Bymidte, etape 1", som netop pågår ved Nylandsvej. Projekterne bliver i sin helhed et nyt aktivitetsområde for borgere i Vinderup i alle aldre.

Teen Towns forslåede anlægsprojekt har en samlet anlægsøkonomi på cirka 457.000 kroner, som forventes finansieret ved primært eksterne tilskud via LOA og LAG.

BRO - HORNSYLD: Sidste år vandt Hornsyld og Bråskov Hedensted Kommunes landsbypris og de 50.000 kroner, der fulgte med. Lokalområdet smed 30.000 kroner oven i hatten, og de i alt 80.000 kroner skal nu deles ud til lokale projekter rundt om i området.

Der er indkommet en lang række forslag til, hvad pengene kan bruges til, og dem skal der nu sorteres ud i. Tovholderne på de forslag, der vælges ud, skal have alle tilladelser med mere i hus senest 1. september.

REGION SYDDANMARK

NEDRIVNING - KOLDING: Ejeren af ejendommen Stenderupvej 226 har søgt om tilladelse til nedrivning af to driftsbygninger på ejendommen. Bygningerne er kategoriseret med bevaringsværdi 4 efter SAVE-systemet.

Plan- og Miljøudvalget i Kolding Kommune har meddelt tilladelse til nedrivning af bygningerne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141