23948sdkhjf

Byggenyt

REGION SJÆLLAND

SOLRØD: Et ønske om et nyt samlingssted i strandområdet har fået Karlstrup Kirke til at købe en grund på cirka 3.000 kvm i Trylleskov Strand. Planen her er at opføre et menighedshus på cirka 300 kvm, som får navnet Kirkens Hus.

Byggeriet kræver en lokalplan, og Solrød Byråd har netop besluttet at sende et forslag til lokalplan for Karlstrup Kirkes menighedshus i offentlig hørring fra den 20. december 2013 til den 21. februar 2014.

Kirkens Hus kommer til at bestå af to bygningsfløje med en stor foyer i mellem. I den ene fløj skal der være kontorer, køkken, toiletter og teknikrum. I den anden fløj skal være to sale i forlængelse af hinanden, som kan slås sammen med foyeren til et rum.

VIG: Byggeudvalget for den kommende Vig-sportshal er nået til enighed om, hvordan det kommende halbyggeri overordnet skal udformes, og projektforslaget er sendt tilbage til White Arkitekter for at blive endeligt tilrettet før offentliggørelsen, skriver dagbladet Nordvestnyt.

De endelige tegninger ventes at kunne fremlægges efter byggeudvalgets næste møde den 6. januar.

I den endelige udformning er hal-byggeriet udvidet med en forlængelse, som muliggør, at Vig Gymnastikforening og Vig Motion kommer med ind som brugere af den nye hal.

REGION MIDTJYLLAND

HOLSTEBRO: Holstebro Byråd har godkendt et lokalplanforslag for erhvervsarealer ved Nupark, Holstebro.

Lokalplanen omfatter omkring 36 hektar, hvoraf cirka en tredjedel allerede er i brug til byformål.

I den aktuelle baggrund for tilvejebringelse af lokalplanen indgår to forhold: Dels et ønske om, at området disponeres med henblik på at kunne rumme et projekt Food Hub City, der vil bestå af en samling af forskelligartede fødevarevirksomheder. Dels behovet for at ændre forløbet af vejen Nupark, hvis tilslutning til Nordre Ringvej må ophøre ved anlæggelsen af motorvej til Holstebro Nord.

Ifølge planforslaget forlægges vejen Nupark østpå og tilsluttes Hjermvej så langt fra motorvejsindføringen, at fremsat ønske fra Vejdirektoratet til afstanden er imødekommet. Det levner mulighed for udstykning af blandt andet en velbeliggende grund til en Food Hub City.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11