23948sdkhjf

Radiatorproducent øger samarbejdet

Meinertz fortsætter udbygningen af strategiske partnerskaber med aftale med tyrkisk producent
En måned efter indgåelsen af partnerskab med en schweizisk producent fortsætter den danske producent af radiatorer, Meinertz A/S, med at indgå samarbejdsaftaler med udenlandske radiatorproducenter.

Meinertz har indgået en samarbejdsaftale med det tyrkiske selskab Eleks Dis Ticaret som led i en vækststrategi, der skal skabe et nyt kraftcenter i den skandinaviske radiatorbranche.

Tyrkerne er blandt Europas hurtigst voksende producenter af radiatorer med et højteknologisk moderne produktionsanlæg, og den nye samarbejdsaftale kommer godt en måned efter Meinertz indgik partnerskab med den schweiziske radiatorproducent Zehnder AG, som er kendt for designradiatorer.

Hårdt marked

Meinertz’ adm. direktør, Søren Clausen, har store forventninger til samarbejdet mellem de tre selskaber.

- Meinertz har i mange år arbejdet i en niche, hvor vi har specialiseret os i et tæt samarbejde med arkitekter og ingeniører omkring kundetilpassede og designede løsninger. Det vil vi blive ved med, men i et marked, hvor konkurrencen bliver stadig hårdere, har det været vigtigt for os at bevæge os fra udelukkende at agere i nichen til at blive totalleverandør af opvarmningsløsninger, siger Søren Clausen.

Han lægger vægt på, at med de tre producenter i samme fold kan bygherrer nu vælge en samlet leverandør til opvarmningsløsninger - også selvom det er større byggerier med flere produktgrupper.

Designløsninger

Meinertz med hovedsæde i Skanderborg har blandt andet oprettet et særligt laboratorium, hvor arkitekter og ingeniører sammen med Meinertz kan eksperimentere med specialudviklede radiatorer.

Radiatorproducenten har gennem årene været kendt for sine designløsninger inden for radiatorer og konvektorer og leveret opvarmningsløsninger til både hovedsædet for New York Times i New York, Arlanda Lufthavn i Stockholm og SEB Banks kontor i København.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109