23948sdkhjf

Anlægsnyt

REGION NORDJYLLAND

HAVN - AALBÆK: Alt er egentlig på plads for en udvidelse af Aalbæk Havn med et nyt bassin til lystsejlere - alt på nær en lokalplan, skriver Nordjyske Stiftstidende.

Der har været indbudt til licitation, men kun to dage før tilbuddene skulle have været afleveret, blev det klart, at det var nødvendigt med en lokalplan, hvis havnen skulle udvides. Licitationen blev derfor stillet i bero, og nu er et forslag til lokalplan fremlagt til høring frem til 22. februar.

Herefter forventer havnefoged Frank Zobbe, at licitationen kan holdes sidst i februar og arbejdet sættes i gang omkring 1. april.

Udvidelsen giver 40 nye pladser i lystbådehavnen.

REGION MIDTJYLLAND

BROER - HEDENSTED: Når Teknik- og Miljøudvalget i Hedensted Kommune holder møde på mandag, skal der blandt meget andet tages stilling til en ansøgning om anlægsbevilling og frigivelse af rådighedsbeløb i 2012 til broarbejder.

Pengene skal bruges til at udføre anbefalede broarbejder ud fra kommunens brovedligeholdelsessystem. Der er planlagt et særeftersyn på den store bro der fører Hovedvejen over Mosegade i Hedensted samt større vedligeholdelsesarbejder på fem broer på henholdsvis Hammer Møllevej, Møllehave, Apotekerbakken, Alsted Skovvej og Ølstedbrovej. Herudover gennemføres en række mindre reparationer og autoværnsarbejder på broer rundt om i kommunen.

REGION SYDDANMARK

PARKOUR - KOLDING: Økonomiudvalget i Kolding Kommune anbefaler overfor byrådet, at der gives en anlægsbevilling på 400.000 kr. til en en Parkour-bane ved Kvarterhuset. Anlægget realiseres af Kolding Parkour i samarbejde med Kvarterhuset og KFUM-Hallerne på et areal mellem Kvarterhuset og KFUM-Hallerne.

Økonomiudvalget har også set på en ansøgning om frigivelse af 3,5 mio. kr. til en Skaterpark i Kolding City. Her besluttede udvalget at udsætte behandlingen af sagen, indtil den nærmere placering af skaterparken kendes.

Bag projektet om en skaterpark står blandt andre Skate6000.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109