23948sdkhjf

Vinderveje retter fokus mod det gode liv

Infrastrukturen er selve forudsætningen for, at vi kan bruge velfærden og få et godt liv
Dansk Vejforening, Asfaltindustrien, rådgiverne i Grontmij og de kommunale chefer i KTC har fælles interesser på mange punkter. Dem deler de i de fleste tilfælde med brugerne af det danske vejnet, og derfor er infrastrukturen ikke bare en del af den danske velfærd. Den er faktisk selve forudsætningen for, at vi kan bruge velfærden og få et godt liv. Det er udgangspunktet for den konference, Vinderveje 2 – Det gode Liv, som parterne holder hos KPMG i Odense 29. marts, og hvortil tilmeldingsfristen er stærkt tilstundende.

På konferencen kan man blandt andre møde KTC’s nye mand på formandsposten i Vej- og trafikfaggruppen, Michael Kirkfeldt fra Århus Kommune, næstformanden for Transportudvalget, Flemming Damgaard Larsen, Lejre Kommune, Niels Erik Folmann (kendt fra DRs "Kender du typen?"), Linda Nielsen (tidl. formand for Familie- og Arbejdslivskommissionen og medlem af Etisk Råd mv.) og regionsformanden som ofte er i medierne, Bent Hansen (S).

Sociale argumenter

- "Det Gode Liv" handler om at se på vejene udefra. For de fleste borgere er vejene nemlig ikke interessante i sig selv. Hvis vi kun taler om, hvordan vi kan lave bedre eller smartere veje, er det "Tabervejen". Det gider borgere og politikere sjældent høre om, stemme efter eller give penge til, forklarer adm. direktør i Asfaltindustrien, Anders Hundahl.

- "Vindervejen" er at være opmærksom på, hvordan vejene kan bidrage til det, der egentlig interesserer borgere og erhvervsliv: Børnenes skolevej skal være sikker, det skal være så nemt som muligt at komme fra hjem til arbejde til indkøb mv., der må ikke være for mange ubehagelige overraskelser i form af kø og vejarbejde mv., der må ikke være for meget støj og så videre. Det er disse kvaliteter som borgerne og erhvervslivet gerne vil høre om, stemme på og give penge til, siger asfaltdirektøren og henviser til vinderveje.dk for konferenceprogram og tilmelding.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094