23948sdkhjf

Britiske skruepæle i dansk undergrund

Fynske Uretek sikrede sit eget fundament med funderings-succes fra England
Der er gang i britiske ScrewFast Skruepæle til fundering af bygninger, telthaller, telemaster og en lang række andre projekter på dansk jord. Eller måske rettere: I dansk jord. For den engelske opfindelse skrues adskillige meter i jorden, helt afhængig af forholdene og de jordbundsanalyser, der laves forud for hvert projekt.

Det hele udgår fra og samles igen hos virksomheden Uretek i Nørre Aaby på Vestfyn. Her har succesen med ScrewFast Skruepælene netop udmøntet sig i, at endnu en ingeniør er sat på mandskabslisten. Marc Gabriels med flere års erfaring som entrepriseleder og projektleder med byggeprojekter for blandt andre MT Højgaard og senest SkovBo Villa A/S, er blevet ansat til at være med til at sælge, lede og udvikle løsninger netop med ScrewFast Skruepæle.

Hurtigt og vibrationsfrit

Manden bag Uretek i Danmark, administrerende direktør Ivan Steffensen, er ikke i tvivl om, at skruepæle-succesen i bogstavelig forstand er funderet i systemets enkelhed.

- ScrewFast Skruepæle er en enkel, hurtig og vibrationsfri metode til stabilisering og fundering. I de senere år har vi løst mange forskellige typer opgaver, lige fra efterfundering af fundamenter, fundering af master og skilte og til etablering af nye fundamenter til tilbygninger og sommerhuse. Hvert enkelt projekt er unikt og kræver en kyndig ledelse, lige fra projektudviklingen til selve gennemførelsen af projektet, fortæller Ivan Steffensen.

- Vi har fået mange projekter med ScrewFast Skruepæle i de senere år. Derfor er vi nødt til at være flere om at håndtere projekterne. For at sikre vores kvalitetskrav, er det vigtigt, at vi har kompetente medarbejdere til at tage dialogen med kunden og dermed sikre, at det er den rigtige løsning, vi tilbyder, siger Ivan Steffensen.

Tæt dialog

Når en kunde melder sig med et nye skruepæle-projekt, sammensættes den rigtige løsning ud fra kendskab til konstruktionen og jordbundsforholdene. ScrewFast Skruepælene er ofte en del af et større projekt. Og derfor er der behov for en tæt dialog og koordinering med samarbejdspartnere.

Netop her venter Uretek-direktøren, at firmaets nye ingeniør vil være med til at gøre en afgørende forskel.

- Som projekt- og entrepriseleder på byggesager har Marc Gabriels varetaget kontakten til alle samarbejdspartnere omkring byggerier. Det har givet ham et stort kendskab til mange forskellige faggrupper, lige fra håndværkeren på plads til myndigheder og rådgivere. Som ekstra bonus har vi så været heldige at få en ny medarbejder, der foruden høj faglighed også har en behagelig personlighed, siger Ureteks administrerende direktør, Ivan Steffensen.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125