23948sdkhjf

Erfarne folk bag nyt byggefirma

Et fromt ønske om at kunne kunne gøre det lidt bedre, er ambitionen i det nye håndværksfirma Curacon a/s med domicil i Herlev
Ambitionen er ikke at blive størst. Men som mange andre oplever stifterne af håndværksfirmaet Curacon i Herlev ved København opleveti, at de seneste års massive afmatning i dansk byggeri i vidt omfang har drænet byggeriet for nicheorienterede og specialiserede håndværks-virksomheder.

- Det skaber plads til nye professionelle aktører, der gennem rettidig omhu, effektiv planlægning og stærke specialkompetencer kan imødekomme markedets forsat stigende krav om fleksibilitet, stram økonomisk styring og høj kvalitet, siger Steen Jepsen, der er nyudnævnt administrerende direktør for det nystiftede håndværksfirma Curacon a/s

Prioriteret fokus

Steen Jepsen pointerer, at det nye håndværksfirma i Herlev hovedsageligt vil arbejde målrettet indenfor de fire fokusområder kontorindretning og -ombygning, specialiseret hospitals- og institutionsbyggeri, restaurering og renovering af fredede og bevaringsværdige bygninger samt tømrerentrepriser.

- Vores fokus vil være på disse nicheområder, hvor specialkompetencer, erfaring og planlægning er afgørende parametre for at skabe kvalitet til tiden, uanset om det gælder tømrer-, stor- eller hovedentrepriser, konstaterer Steen Jepsen og tilføjer, at samtlige medarbejdere i det nye firma er håndplukkede specialister, med dybtgående erfaringer og kompetencer, der matcher Curacons fokusområder.

Mere end 80 års erfaring

Firmaets ledende medarbejdere, der alle er partnere, repræsenterer mere end 80 års erfaring fra tilsvarende opgaver.

- Det gælder blandt andet tømrermester Ole Eriksen, snedkermester Arne Larsen, projektleder Sebastian Hvas og seniorrådgiver Lars Oscar Jönsson. Således var Ole Eriksen, der kommer fra et job som entreprisechef i et af hovedstadens større byggefirmaer, primus motor i restaureringen af tagkonstruktioner og spir på Roskilde Domkirke, ligesom Ole Eriksen blandt meget andet har stået for kontorombygninger i Sund og Bælt, Danske Bank og NovoZymes, siger Steen Jepsen.

Arne Larsen har de senere år blandt andet stået i spidsen for renoveringen af Dagbladet Børsens domicil i Møntergade samt etablering af nyt produktionskøkken på Plejecenter Sølund, mens Sebastian Hvas har solid erfaring som mangeårig entreprise- og byggeleder på en perlerække af store tag- og vinduesentrepriser samt kontor- og ombygninger.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125