23948sdkhjf

Dansk-svensk samarbejde om døre

Danske Vahle Døre og svenske Daloc indgår samarbejde i Danmark om salg af svenske trædøre
Den danske producent af specialfremstillede indvendige døre og facadedøre, Vahle A/S fra Mørke på Djursland, opruster nu i samarbejde med en stor svensk dørproducent.

Vahle A/S og svenske Daloc AB har indgået aftale om, at Vahle A/S får eksklusivitet på distribution af Dalocs trædøre og faste træ-brandpartier i Danmark.

Daloc og Vahle har overordnet set enslydende produktfilosofier, som drejer sig om at skabe størst mulig tryghed ved at levere døre, som er klassificerede med brand- og lydgodkendelser.

Den svenske dørproducent er kendt for at ramme det professionelle marked, hvor målgruppen er børnehaver, hoteller, sygehuse, offentlige bygninger, kontorer, fabrikker, lejlighedsopgange – segmenter hvor der stilles ekstra store krav til slidstærke produkter.

- Det er mit håb, at vi kan udnytte Vahles stærke position på markedet for trædøre certificeret med brand og lyd til at introducere Dalocs trædøre og træbrandpartier, siger Vahles adm. direktør, Ole Mølby, i en pressemeddelelse.

Er i Danmark allerede

Daloc er allerede repræsenteret i Danmark gennem Daloc Danmark A/S i Ishøj, som har ansvar for salg af sikkerhedsdøre, branddøre og brandpartier af stål.

Men trædøre og træbrandpartier fra Daloc har ikke tidligere været systematisk markedsført i Danmark, og det er blandt andet en af grundene til, at Daloc nu har indgået samarbejdet med Vahle.

- Daloc har en betydelig markedsandel for trædøre i både Norge og Sverige. Det er min forventning, at Daloc i samarbejde med Vahle kan opnå en tilsvarende position på det danske marked, siger Dalocs koncernchef Inga-Lise Johansson.

Distributionen af Dalocs trædøre og brandpartier i træ vil ske gennem de aftaler Vahle har med stort set alle tømmerhandlere i Danmark, Færøerne og Grønland.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095