23948sdkhjf

E. Kallesøe A/S

E. Kallesøe Autoriseret El-instalationsfirma A/S realiserede i 2010 et overskud efter skat på 1,4 mio. kr., hvilket er 1,0 mio. kr. lavere i forhold til året før. Ledelsen angiver, at det opnåede resultat er tilfredsstillende.

Selskabet generede en omsætning på 49,1 mio. kr., hvilket er et fald på 8 procent i forhold til året før. Heraf realiserede E. Kallesøe et bruttoresultat på 12,6 mio. kr. Afskrivningerne var på samme niveau som året før, og udgjorde således 0,4 mio. kr. Selskabet har i årets løb beskæftiget 52 mod 55 året før, hvilket også afspejles i personaleomkostningerne, der er reduceret med 0,9 mio. kr. til 6,9 mio. kr. Resultatet af den primære drift udviste et overskud på 1,7 mio. kr. svarende til en afkastningsgrad på 9 procent, hvor man året før forrentede den investerede kapital med 13 procent.

Af årets resultat udbetales 0,7 mio. kr. til ejerne, og det resterende beløb overføres til egenkapitalen, der ultimo regnskabsåret udgjorde 5,7 mio. kr. svarende til en soliditetsgrad på 30 procent.

Ledelsen forventer i det kommende regnskabsår et lidt lavere aktivitetsniveau end i det forgangne år, men dog stadig positivt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11