23948sdkhjf

Anlægsnyt

REGION NORDJYLLAND

DAM - TORNBY: Det er overvejende sandsynlig, at Horsedammen i Tornby Klitplantage genoprettes, skriver Nordjyske Stiftstidende.

Det er Naturstyrelsen Vendsyssel, der melder ud, at det er overvejende sandsynligt, at styrelsen genopretter dammen, sådan som Hjørring Kommune ønsker det.

Dæmningen ved Horsedammen brød 14. juli sammen, så den kunstige sø i løbet af en halv time blev tømt for vand. I dag løber der kun en smal bæk i bunden af det, der engang var en naturperle, som mange borgere besøgte.

Naturstyrelsen vil i løbet af efteråret granske, hvordan man eventuelt kan genetablere dæmningen ved Horsedammen.

RUNDKØRSEL - HALS: Aalborg Kommune har arvet seks mio. kroner fra Hanne Mortensen, der døde i 2008 og testamenterede sin formue til hjemkommunen Hals Kommune, i dag Aalborg Kommune.

Det har flere gange været diskuteret, hvad arven skulle bruges til, og nu er det igen til diskussion. De fire samråd i den tidligere Hals Kommune skal komme med ønsker til arvens anvendelse. I Stae-V.Hassing Samråd vil man gerne have en rundkørsel ved Omfartsvejen.

Kommunalpolitikerne forventer, at der indkommer rigtig mange forslag fra de fire samråd. Det fortæller Nordjyske Stiftstidende.

REGION HOVEDSTADEN

NEDRIVNING - BAGSVÆRD: Trafik- og Teknikudvalget holder møde i dag mandag den 17. september og skal her tage stilling til nedrivning af Bagsværd Vandværk.

Nordvand ønsker at opføre et nyt vandværk på Bindeledet 33 i Bagsværd.

For at etablere et vandværk som kan behandle vandet fra Bagsværd kildeplads efter nutidige krav til blandt andet drikkevandssikkerhed, forsyningssikkerhed og arbejdsmiljø, er det nødvendigt at bygge et helt nyt vandværk, og det indebærer, at de eksisterende vandværksbygninger nedrives.

En af de eksisterende vandværksbygninger er bevaringsværdig i kategori 4.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172