23948sdkhjf

Stærk vækst hos specialfirma

Virksomheden Max Fodgaard A/S, der beskæftiger sig med kraner og løfteudstyr, eksplosionsbeskyttet materiel og transporthjul, oplever i øjeblikket et stærkt løft i væksten
- Væksten i omsætningen er i 2011 i forhold til 2010 endt på en stigning på cirka 30 procent, fortæller direktør Mads V. Olesen fra firmaet Max Fodgaard A/S.

Det er især OEM kunder i vindmøllesegmentet, der har bidraget til væksten for firmaet.

Også medarbejderantallet er kraftigt forøget for at kunne følge med efterspørgslen. Bare indenfor de sidste tre måneder af 2011 har virksomheden ansat otte nye folk og er dermed gået fra 48 til 56 medarbejdere med flere på vej.

- 2012 er indledt med bugnende ordrebøger og ser således lige så lys ud som 2011. Virksomheden modtog blandt andet midt i januar den største enkeltstående ordre i firmaets 64-årige historie, fortæller direktøren.

Nye folk

- Det er især på kran- og løfteudstyrs-området at vi har oplevet stærk fremgang. For at kunne følge med efterspørgslen, har vi på ganske få måneder ansat fire nye servicemontører, en mand på værkstedet i Skanderborgafdelingen, en administrationsmedarbejder, en ekstern sælger til Sydjylland/Fyn og en intern salgsassistent til Sjællandsafdelingen. I alt har vi nu 56 ansatte fordelt på to afdelinger i Hvidovre og Skanderborg, siger direktøren videre.

- Vi har igennem lang tid oplevet, at kunderne holdt igen med investeringerne, selv det årlige lovpligtige kraneftersyn blev der holdt igen med. Pludselig midt på året gik der hul på bylden, hvilket naturligvis gav os et øjeblikkeligt kapacitetsproblem. I første omgang blev det løst ved vores montørers villighed til overarbejde, men da vi kunne se, at vi også mere langsigtet ville have brug for flere i montørstyrken besluttede vi at ansætte ekstra mandskab, fortsætter han.

18 montører

I alt har Fodgaards afdeling for kraner og løfteudstyr nu 18 landsdækkende montører.

Det er ikke kun det lovpligtige eftersyn, der er kommet fart i igen, også nyanskaffelser indenfor kraner, taljer og løfteudstyr er der igen kommet salg i. Vi har derfor ansat en ekstra mand på værkstedet i vores Skanderborg-afdelingen, samt en ny intern salgsassistent i Hvidovreafdeling til at håndtere den øgede efterspørgsel.

- Også i EX-afdelingen er der fremgang, og vi har således ansat en ekstra salgsingeniør for at kunne følge med efterspørgslen, siger Mads V. Olesen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078