23948sdkhjf

Anlægsnyt

Region sjælland

naturpark - nordvestsjælland: Nu kan den mangeårige drøm om Naturpark Åmosen blive til virkelighed. Det sikrer et tilskud fra EU’s program til udvikling af landdistrikter.

Bestyrelsen for Udvikling Nordvestsjælland bevilgede tilskuddet på godt 2,4 mio. kr., og det er det største enkeltbeløb, som Udvikling Nordvestsjælland har bevilget i de fire og et halvt år, organisationen har fungeret, skriver Nordvestnyt

Naturpark Åmosen strækker sig gennem både Kalundborg, Holbæk og Sorø kommuner.

Også Birkegårdens Haver i Tågerup har fået penge til etablering af en permahave, som skal demonstrere et naturligt kredsløb med forskellige planter og dyr.

region midtjylland

vindmøller - struer: Byrådet i Struer har vedtaget planerne for vindmøller ved herregården ved Vejrum, skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

byggemodning - hatting: Horens Byråd har sagt god for en lokalplan, der gør det muligt at bygge 20 parcelhuse i Hatting, der udvider byen mod øst, skriver Horsens Folkeblad. Det er to lokale jordejere, der vil udstykke området syd for Præstemarksvej. Grundene bliver byggemodnet, når der er solgt et tilstrækkelig antal.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094