23948sdkhjf

Byggenyt

region hovedstaden

helsingør: Døgninstitutionen Margarethagården i Hornbæk skal totalrenoveres og skal have to nye fløje i et projekt, som vil koste 25 mio. kroner. Det er bjerg arkitekur A/S, der er totalrådgiver på projektet. Firmaet har fokus på bæredygtighed, og målet er, at institutionen bliver et såkaldt passivhus. Byggeriet ventes at gå i gang i april 2012.

stenløse: Stenløse Kirke skal kalkes indvendigt i 2013, og det giver ifølge formanden for menighedsrådet Flemming Enghave anledning til, at der i 2012 udarbejdes et projekt for en større indvendig istandsættelse af kirken.

region sjælland

ølsemagle: Køge Byråd skal i begyndelsen af 2012 godkende det endelige anlægsbudget for 127 almennyttige familieboliger i Ølsemagle. Der bliver tale om den første og største af to planlagte cirkelrunde huse med op til syv etager og godt 23 meters højde. Udgifterne har hidtil været anslået til 240 mio. kr, hvoraf 16,7 mio. kr. i kommunalt grundkapitaltilskud. Det er Lejerbo, der er bygherre. Det forventes ifølge Dagbladet, at første spadestik kan tages senere i år.

Den anden cirkel skal huse ca. 70 ejerlejligheder.

holbæk: Klima og miljøudvalget i Holbæk ønsker, at der bliver en glidende overgang mellem de eksisterende parcelhuse og et nyt boligområde på Østerled. Det skriver Nordvestnyt.

Det foreliggende projekt er disponeret som tæt-lavt byggeri i to etager samt etagebyggeri i to-tre etager. Udvalget opfordrer bygherren til at kigge nærmere på, om der kan skabes en glidende overgang, så der ikke kommer høje bygninger tæt på de eksisterende parcelhuse. Udvalget opfordrer også til, at bygherren indtænker LAR, lokal afledning af regnvand.

Bag projektet står Kristensen og Christensen Aps. Kullegaard Arkitekter har tegnet. Der er planlagt i alt 80 boliger i området.

region midtjylland

struer: Bestyrelsen for den erhvervsdrivende fond Fritidscenter Struer har indgået aftale med E. Bodilsen Totalbyg A/S om en til- og ombygning ved Struer Hallerne. Projektet omfatter en 3700 kvm stor tilbygning og omkring 1300 kvm ombygning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109