23948sdkhjf

Norisol satser på nye kundegrupper

Virksomheden Norisol i Frederikshavn har både den lokale tømrermester og Kongeskibet Dannebrog blandt sine kunder
Specialentreprenørfirmaet Norisol, der nok er mest kendt for teknisk isolering, har mange andre strenge at spille på. Det har firmaets afdeling i Frederikshavn netop vist 350 tømrermestre, arkitekter, trælasthandlere og øvrige kunder ved et åbent hus på firmaets tre år gamle fabrik på havnen i Frederikshavn.

Regionschef Vagner K. Jensen lægger ikke skjul på, at arrangementet har været en charmeoffensiv for at vise gæsterne, at Norisol i Frederikshavn er meget mere end eksperter i isolering, skibsindretning og facader. Han peger på, at Norisols skibstømrerafdeling tilbyder i dag det gamle, gedigne håndværk ud fra en moderne tilgang til opgaverne.

- 90 procent af arbejdet i denne afdeling er skibsaptering, men vi mærker en stigende interesse fra almindelige tømrermestre. Vi har maskiner, materiel, mandskab og mange lagervarer. Derfor kan vi levere fra dag til dag til, og det er en stor hjælp i tømrermesterens dagligdag. Det budskab forsøger vi at få rundt til samtlige tømrermestre, arkitekter og trælasthandlere i Vendsyssel og Aalborg-området, fortæller Vagner K. Jensen.

Noget at vise frem

- Det er vigtigt, at vi viser vores virksomhed frem. Der er mange i Frederikshavn, som kun kender Norisols navn. De er til gengæld usikre på, hvad vi laver. Vi skal være bedre til at fortælle butikkerne, at vi laver og monterer skranker og andet inventar, og virksomhederne skal vide, at vi er leveringsdygtige i kontorer og køkkener, ligesom vi har forstand på regulering af lyd og støj, energioptimering samt brandsikring, siger regionschefen.

Direktør Willy Larsen, Larsen & Tamborg A/S i Frederikshavn, er én af Norisols trofaste kunder.

- Vi får lavet specielle bordplader, skabe og låger hos Norisol, fordi de har ekspertisen, maskinerne og et dygtigt personale. Desuden er de hurtige, og derfor har jeg anbefalet flere kolleger at samarbejde med Norisol. Vi bruger dem også, når vi mangler specielle inddækninger. Det er altid en hasteopgave, men det betyder ikke noget for Norisol, fortæller Willy Larsen.

Teknisk direktør hos Vestergaard Marine Service, Peter Nørgaard, kommer fra den maritime branche, ligesom størstedelen af Norisols kunder, og for ham er Norisol firmaets totalleverandør, når det gælder indretning og isolering af skibe.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095