23948sdkhjf

Formand på den grønne gren

Det blev til et formandsvalg uden modkandidater, da Ejvind Røge forleden satte sig i spidsen for Danske Anlægsgartnere
Der var klapsalver blandt de delegereede, da Ejvind Røge kunne tage imod valget som ny formand for Danske Anlægsgartnere. Et valg der fandt sted fredag i København hvor godt og vel 85 delegerede mødtes.

Skal i gang

Arbejdet går nu i gang for den nye formand, som indtil videre også er konstitueret direktør for DAG, og arbejde bliver der nok af, for en helt ny strategi skal implementeres.

Det indebærer blandt andet en flytning af brancheforeningen fra Frederiksberg til Håndværkets Hus på Islands Brygge, hvortil sekretariatet flytter. Det samme gør Grønt Miljø, foreningens blad.

- Vi skal implementere et målrettet strategisk samarbejde med Dansk Håndværk, og det betyder også at vor hidtidige adresse på Frederiksberg bliver sat til salg, fortæller den nyslåede formand, Ejvind Røge til Licitationen.

Ingen imod

Han blev valgt uden modkandidater.

- Der var en rigtig god og sund debat om vor fremtidige strategi, og vort samarbejde med Dansk Håndværk er jo heller ikke uden betydning for dem, da vi jo kommer med, hvad der svarer til en forøgelse af deres medlemsskare på 30 procent, fortæller han.

- Vi beholder dog vor tilknytning til Dansk Arbejdsgiverforening på det overenskomstmæssige, siger han.

Ny formand på Fyn

Fynskredsen har iøvrigt skiftet formand, nemlig fra Jacob Mikkelmann, firmaet 3A til Jesper Birkely fra firmaet af samme navn i nyborg. Gruppe 2 som svarer til en slags passive medlemmer, - det vil sige fagligt tilknyttede medlemmer, men som ikke har deres overenskomst med, har også skiftet formand.

Her afløser Anders Randrup fra Hedeselskabet sin egen kollega i samme firma, Karsten Damgaard.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078