23948sdkhjf

Udbud måske i retten

Skive Kommune vil ikke acceptere den afgørelse som netop er kommet fra Klagenævn for Udbud omkring et stort affaldbud i de fire tidligere Salling-kommuner
Skive Kommune har ikke til sinds at bøje sig for den afgørelse, som Klagenævn for Udbud netop er kommet med i forbindelse med et affaldsudbud i de fire tidligere Salling-kommuner, som nu er samlet i Skive Kommune.

Uden succes i to år

Skive Kommune har gennem to år forsøgt at få et udbud til at fungere, men hver gang er det endt i en klagesag, enten på grund af procedurefejl, eller fejl i udbudsmateriale, og sidst er der tilsyneladende fejl i den måde, man har beregnet pointstillingen blandt de bydende på, til den nuværende entreprenørs fordel.

- Vi bryder os ikke om at nægte at adlyde en afgørelse fra et klagenævn. Men der kommer erstatning ind i det her. Følger vi afgørelsen fra nævnet, så har vi én (vognmand Filtenborg, red.), der vil klage med det samme. Samtidig kan vi ikke forstå klagenævnets afgørelse. Vi har brugt en udbuds-metode, masser af virksomheder bruger. Og det ser ud til, klagenævnet har ændret praksis og udtrykker sig tvetydigt. Derfor vil vi søge at få sagen prøvet ved en domstol, fortæller Flemming Eskildsen, Skive Kommunes borgmester til Skive Folkeblads udgave i dag.

Kikker på sagen

Kammeradvokaten, statens advokat, har haft kig på sagen, da der er tale om en principiel sag om en offentlig virksomhed. Skive Kommune skal have undersøgt, om og i hvilket omfang Kammeradvokaten kan gå ind i sagen for Skive Kommune.

Så dermed er der tegn på, at der vil gå endnu en rum tid, inden det kan afgøres, hvem der fremover skal betjene skraldespandene i Skive. Indtil videre fortsætter Vognmand Filtenborg dog.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188