23948sdkhjf

Brolæggerne på maskinførerkursus

Et er at betjene en brolæggerjomfru, et andet er at servicere én. Det handler dog om maskiner og brolæggere på kursus
Brolæggernes medarbejdere har lige været på et kursus i København.

Et kursus ud af flere, som lauget tilrettelægger og udbyder for at højne kvaliteten i arbejdet, og for at have lidt inspiration til arbejdet, når nu frosten går i jorden.

Derfor var det også med hue og hansker på, da brolæggerne forleden satte sig for at lære de mindre gravemaskiner, som anvendes bredt i brolæggerfaget, at kende lidt bedre.

I Glostrup

Det skete på Teknisk Skole i Glostrup, hvor kursisterne fik undervisning i, hvordan en sådan lille gravemaskiner er indrettet, og hvordan den virker. Dernæst var det tid til at prøve selv, og selvom det ser hammernemt ud, når en øvet maskinfører går i gang, så er det faktik noget der kræver øvelse.

Det er som at lære at køre bil, og finmotorikken skal helst sidde godt i fingrene, for eller bliver hullet skævt, eller fyr dybt.

Men selv om det var koldt, så gik dagen med godt humør, og de fleste følte sig bedre klædt på til at betjene maskinerne, da dagen var omme.

Flere muligheder

Brolæggerne tilbyder her i vinterhalvåret flere forskellige kurser, som kan være med til at opkvalificere medarbejderne i brolæggervirksomhederne. Det gælder blandt andet også det lovpligtige arbejdsmiljøkursus for arbejdsledere og mestre.

Og da den kommende tid vist ifølge vejrguderne byder på noget koldere vejr, er det måske en idé at bruge tiden på at blive lidt dygtigere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095