23948sdkhjf

Sygehus udbyder teknikentrepriser

Det Ny Universitetshospital i Skejby er lige nu ude med tre udbud på store rammeaftaler
Arbejderne på det Det Ny Universitetshospital udbydes i tre storentrepriser: Råhus og lukning, aptering samt teknik og installation.

Lige nu er tre udbud i gang, og der skal indhentes tilbud på blandt andet brandsikringsanlæg, person- og bygningssikringsanlæg, sprinkleranlæg og solcelleanlæg. Teknik- og installationsarbejderne indeholder traditionelle sygehustekniske installationer, såsom ventilationsanlæg, VVS-installationer herunder luftarter, elinstallationer, elevatorer mv. Fremføring af alle forsyningssystemer udføres under byggemodningsprojektet.

Rammeudbuddene bliver udbudt særskilt, men sideløbende med teknik- og installationsentreprisen for delprojekt Akut.

Teknik og installation udbydes i øvrigt successivt i storentreprise med det samlede ansvar for alle installationer i et udbudsområde. Alle arbejder relateret til de enkelte rammeudbud transporteres til teknik- og installationsentreprisen.

Entreprenøren for det enkelte rammeudbud vil således fungere som underentreprenør til teknik- og installationsentreprisen.

Et rammeudbud omfatter et BMS-anlæg, som består i et fuldt integreret CTS- og IBI-anlæg, hvor der udføres en fælles brugerflade.

CTS-anlægget udfører styring, regulering og driftsovervågning af alle de traditionelle tekniske anlæg, som typisk er placeret i teknikrum eksempelvis brugsvandsanlæg og varmeanlæg. Et andet rammeudbud omfatter adgangskontrol, tyverisikring samt forberedelse for videoovervågning og dørtelefoner.

Sikringsområder opdeles i adgangszoner med adgangskontrol inddelt som offentlige zoner, delvis offentlige zoner og lukkede zoner. På bygningerne etableres endvidere tyverisikring som en skalsikring i form af åbningskontakter på døre og vinduer samt glasbrudsdetektor.

Et tredje rammeudbud omhandler levering, installering og drift af person- og bygningssikringsanlæg.

Udbuddet omfatter en offentlig kontrakt på levering, installering og drift af person- og bygningssikringsanlæg. Det sidste rammeudbud omfatter et sprinkleranlæg (AVS), der udføres som vandtåge baseret på højtryk.

@FAKTA-LILLE-MED-INDL:Udbud: Se udbuddene på www.licitationen.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.954