23948sdkhjf

Anlægsnyt

region syddanmark

krolfbane - sønderborg: Sønderborg Kommune har sagt ja til, at ÆldreSagen i Gråsten indretter krolfbane i Ahlmannsparken.

Banen anlægges i samarbejde med konsulenter fra DAI, Dansk Arbejder Idræt, men i praksis er det frivillige fra ÆldreSagen, der graver huller m.m.

Eneste betingelse fra kommunens side er, at hullernes øverste kant skal være i niveau med jorden, så de er camoufleret af græsset, og at hullerne skal være dækket af kraftige, grønne dæksler, når der ikke spilles på banen. Dækslerne må nemlig ikke genere græsklipningen.

region sjælland

omfartsvej - køge: SF ønsker en hurtig afklaring af linieføringen af en omfartsvej syd om Køge, og det skal ske før Køge Kyst-byggeriet på Køge Havn går i gang. så man er klar over den fremtidige trafikbelastning, skriver Dagbladet Køge.

En rapport fra Rambøll har skitseret fem mulige linieføringer. Men Stevns og Køge kommuner er uenige om vejens placering. Stevns ønsker vejen anlagt nord for Herfølge, hvilket Køge tidligere har afvist.

Stevns har dog blødt lidt op og kan godt gå med til en sydlig løsning tæt på Herfølge.

region hovedstaden

SPILDEVAND - HELSINGØR: Helsingør Kommune har fremlagt et forslag til spildevandsplan 2012-2026 til offentlig høring frem til 9. marts.

Kommunen inviterer til borgermøde om planen den 26. januar og den 2. februar, hvor temaerne vil være henholdsvis bortskaffelse af regnvand på egen grund og spildevandsløsninger i det åbne land.

MØLLER - KLEMENSKER: En byggeansøgning for tre store vindmøller på Tornbygård er på vej gennem det politiske system i Bornholms Regionskommune.

Og om kort tid skal der tages stilling til endnu et projekt med tre vindmøller, som ønskes opstillet ved Nørregård på Krashavevej nord for Klemensker.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094