23948sdkhjf

Tyske teleskoplæssere til danske brugere

Sauerburger er et tysk kvalitetsmærke, som Daugbjerg Maskiner importerer til danske, kvalitetsbevidste brugere, der forventer pålidelighed og hårdt arbejde af sine maskiner
I sit hjemland, Tyskland, er Sauerburger kendt for sin gode kvalitet inden for minlæssere, fræsere og andre jordbearbejdende maskiner.

- Derfor er vi dansk importør af mærket, fortæller Peter Daugbjerg, indehaver af Daugbjerg Maskiner med adresse i Viborg. Et helt nyt produkt er Sauerburger FX Scopic 5620 teleskoplæssere.

De er både kraftige og kompakte med god løftekraft. Samtidig er de bygget i tysk kvalitet. Men de er ikke alene meget kompakte og kraftige.

Også pto-udtag

Frem for konkurrenterne har de også nogle indlysende fordele, nemlig at de udover teleskoparmen som standard også er udstyret med tre-punktsophæng i bag og kraftudtag til pto-drevne maskiner.

- De kan altså anvendes til en række opgaver, som andre teleskoplæssere slet ikke er konstrueret til, konstaterer Peter Daugbjerg.

Det hjælper ikke meget med en kompakt teleskoplæsser, hvis den ikke kan dreje rundt om sig selv, så de kan kom ind selv ved meget snæver plads.

Tre styremuligheder

Sauerburger FXScopic har derfor som standard fir-hjuls-, to-hjuls- og krabbestyring.

Teleskoparmen er monteret i kørselsretningens højre side, og den har en rækkevidde til fæste for redskabet på knapt tre meter.

Herude kan den løfte op til 1,4 ton i hele sit arbejdsområde. Den maksimale løftehøjde er 5,6 meter. I området 1,8-2,4 meter løfter den 1,7 ton, og det maksimale løft er 2,0 ton.

I forhold til konkurrenterne har Sauerburger FXScopic en lille totalbredde på kun 1,55 m med dækmonteringen 15/55 R17. Dermed er den smallere end de førende konkurrenter.

Motoren kommer fra Perkins, er 4-cylindret og har en maksimal ydelse på 61 hestekræfter (44,7 kW).

Fremdriften er hydrostatisk, og tophastigheden er 20 km/t. Egenvægten er 3.750 kg, og højden op til førerhusets tag er 1,97 m med de angivne dæk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094