23948sdkhjf

Hydrema viser musklerne på Agromek

Med to af virksomhedens stærke kort på hånden er der lagt op til interessante dage for besøgende hos Hydrema
Hydrema, landets største producent af enteprenørmateriel, er med på Agromek. Maskinerne anvendes nemlig så bredt, at de også er stærkt efterspurgte i landbrugssektoren og hos blandt andet maskinstationer.

På vej op

Den nordjyske virksomhed har som andre måttet tilpasse kapaciteten i en lang periode, men er så småt ved at rejse sig lidt igen. Større ordrer til blandt andet det amerikanske forsvar har været med til at holde aktivitetsniveauet i vejret.

Men på Agromek er det entreprenør- og redskabsbærerprodukterne, det handler om. 926D er sammen med 928D Hydremas flagskib indenfor rendegravere, også kaldet grave-/læssemaskiner. Det er en af de helt populære maskiner, som vi i øvrigt for få år siden testede her i Licitationen og med flotte resultater til følge.

På redskabsbærersiden gælder det den ti ton knækstyrede kombinationsmaskine som er enestående indenfor ydelse, stabilitet, komfort, design og produktivitet, og kun de ypperste specialmaskiner tåler sammenligning.

Specielle egenskaber

Hydrema er ensbetydende med en lang række helt specielle egenskaber, topkvalitet over hele linjen og finish ned til mindste detalje. Egenskaberne gør Hydrema til markedets mest effektive og fleksible kombinationsmaskine for kunden med de højeste krav til komfort og produktivitet.

Med den knækstyrede 900MPV series 2, sætter Hydrema ny standard for redskabsbærere. Med basis i Hydrema’s kendte knækstyrede koncept er 900MPV series 2 en helt ny type maskine, der på revolutionerende vis udvider anvendelsesområdet for en entreprenørmaskine. Med en kraftig basismaskine og helt unikke muligheder for tilkobling af redskaber for og bag, tilbydes effektivitet, ydelse og komfort for den mest alsidige bruger.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094