23948sdkhjf

Ejendomsforvalter opruster med nye afdelingsdirektører

Ejendomsforvaltningsselskabet Deas, der forvalter en ejendomsportefølje med en samlet markedsværdi på over 100 mia. kroner har ansat to nye medarbejdere.

Kristian Kongstad, 49 år, er ansat som afdelingsdirektør med ansvar for byggeteknisk rådgivning. Han skal med virkning fra 1. februar 2014 stå i spidsen for forretningsområdet, hvor han blandt andet skal bidrage med kompetencer inden for forretningsudvikling, afsætning og ledelse.

Kristian Kongstad kommer senest fra en stilling som Vice President for NCC Construction og har tidligere haft ledende stillinger i Københavns Lufthavn, MT Højgaard og Niras.

John Rohde, 45 år, er med virkning fra 1. januar 2014 ansat som afdelingsdirektør for forretningslinjen Facility Services, som er et af selskabets fem overordnede strategiske områder.

John Rohde får det overordnede forretningsmæssige og faglige ansvar for den videre opbygning og styrkelse af Deas Facility Services i Danmark.

John Rohde kommer senest fra en stilling som adm. direktør for Jeudan Servicepartner A/S og har tidligere været ansat i blandt andet Siemens, Landis & Staefa, Landis & Gyr og Scandlines.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109