23948sdkhjf

Anlægsnyt

REGION MIDTJYLLAND

GRUNDE - HOLSTEBRO: Holstebro Byråd besluttede på sit seneste møde at frigive en bevilling på 7,1 mio. kroner til byggemodning af 24 parcelhusgrunde ved Hingebjergvej i Tvis i 2014 og 2015.

På samme møde besluttede byrådet også at sende et forslag til lokalplan, der gør det muligt at etablere et fritidsområde med ATV- og Bocartbane ved Industriarealet i Ulfborg til offentlig høring i otte uger.

REGION SYDDANMARK

MULTIBANE - KERTEMINDE: I løbet af foråret 2014 anlægges en multibane og et legeland ved Kerteminde Boldklubs klubhus i Kerteminde. Både multibane og legeland skal være åbent for alle.

Kerteminde Boldklub og Kerteminde Motionscenter har med støtte fra JCI Sct. Knud fået skrabet 800.000 kroner sammen til formålet.

REGION SJÆLLAND

NEDRIVNING - NÆSTVED: Næstved Kommune har modtaget anmeldelse af nedrivning af bygning på ejendommen Appenæs Bygade 76 i Næstved.

Bygningen er udpeget som bevaringsværdig, og der er derfor lejlighed til at komme med indsigelser, inden Næstved Kommune tager stilling til ønsket om nedrivning.

REGION HOVEDSTADEN

STØJVOLD - BRØNDBY: Brøndby Kommunalbestyrelse har vedtaget at fremlægge forslag til lokalplan 144 for Bakkeskoven og den muslimske gravplads.

Lokalplanen har som overordnet formål at sikre de rekreative værdier i lokalplanområdet samtidig med, at der tages hensyn til de eksisterende aktiviteter i forbindelse med de infrastrukturelle ændringer, som sker på grund af etableringen af jernbanen mellem København og Ringsted. Lokalplanområdet ligger i Brøndbyøster og omfatter blandt andet Bakkeskoven og den muslimske gravplads.

Lokalplanen giver også mulighed for etablering af ny bebyggelse på arealer udlagt til muslimsk gravplads, mulighed for etablering af et aktivitetslandskab i området syd for spejderhytterne og naturskolen og mulighed for etablering af en støjvold op til Bakkeskoven og til den muslimske gravplads.

Endelig giver lokalplanen mulighed for etablering af vej fra Brøndbyøstervej til spejderhytterne og for en permanent forlægning af Brøndbyøstervej.

Lokalplanforslaget er fremlagt til offentlig høring frem til 19. februar.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109