23948sdkhjf

Unge sælger uddannelser til unge

Hvordan får man en teenager med en iPhone i den ene hånd og en iPad i den anden til at interessere sig for, hvad der skal ske efter folkeskolen? I denne uge har de unge i 7. klasse på Virum Skole, Lindegårdsskolen og Engelsborgskolen i Lyngby-Taarbæk lavet en oplysningskampagne, der skal få eleverne i de ældste klasser til at se de muligheder, som en erhvervsuddannelse som for eksempel murer, tømrer eller struktør giver.

Arrangementet er en del af den partnerskabsaftale, som Dansk Byggeri Hovedstaden har indgået med Lyngby-Taarbæk Kommune, Københavns Tekniske Skole, Teknisk Erhvervsskole og UU-Nord. Aktørerne har med partnerskabsaftalen givet hinanden håndslag på, at de vil samarbejde om blandt andet at skabe praktikpladser til alle kommunens unge samt at profilere erhvervsuddannelserne.

De unges kampagneindsats vurderes af en dommerkomite i dag mellem kl. 10:30 og 12:30 i Virumhallen, hvor der også vil finde en prisoverrækkelse sted. Dommerkomiteen består af blandt andet borgmester i Lyngby-Taarbæk Kommune Søren P. Rasmussen (V), næstformand i Dansk Byggeri Hovedstaden Per Semmling og Jørgen Spange fra Tømrer & Snedker Firmaet ApS i Lyngby.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093